The One Barcelona GL – tidlös elegans med många olika rumsalternativ

The One Barcelona GL

Om du tycker att det kan bli lite för mycket av allt det där minimalistiska men ändå vill njuta av femstjärnig lyx tycker vi att du ska ta en titt på The One Barcelona. The One ingår i samma hotellkedja som H10, som ligger högst upp på denna lista. Här har man tillsammans med den berömda designern Jaime Beriestain försökt att skapa en tidlös atmosfär av elegans och lyx.

Hotellet ligger runt hörnet från Casa Mila och ner till La Rambla är det knappt två kilometer. Detta lyxhotell har 89 rökfria rum och två restauranger, fitnesscenter och takterrass med pool och solstolar (eller snarare solsängar). Hotellets spa skryter med sina ”Fire & Ice”-behandlingar som är populärt i Hollywood då dessa produkter sägs ge omedelbar verkan på alla hudtyper. Du får väl testa och se!

Här har du möjlighet att få exakt det rum du önskar – från de ”vanliga” dubbelrummen (nåja, de är ändå 26 kvadratmeter stora) till ett penthouse på hela 120 kvadratmeter. Varje rum har ett konstverk av den chilenske konstnären Fernando Prats.

17 Apr 2018