Hotel The Serras – fem stjärnor och Michelinkock

Hotel The Serras

Med sina fem stjärnor och läge mitt i centrum och med utsikt över lyxbåtsmarinan gör detta hotell rätt för sitt något högre pris, vilket trots allt är ganska förnuftigt med tanke på vad man får för pengarna. Det som positivt överraskat många gäster är personalen som gör allt för att man ska känna sig välkommen och kunna koppla av.

Efter ett personligt bemötande i lobbyn visas vägen till de toppbekväma och unikt designade rummen med superbekväma sängar med kvalitetssängkläder och kuddmeny. I badrummet står designertoalettartiklarna uppradade. Ta en avsvalkande dusch i regnduschen, kliv i morgonrocken och testa sedan espressobryggaren eller ta en titt i den välfyllda minibaren. Rumsservice finns också tillgänglig dygnet runt utifall du vill äta din bläckfiskcarpaccio iklädd bara morgonrock. Alla rum har en liten balkong som blickar mot antigen gamla stan eller havet och hamnen.

Hotellet har en restaurang, ”Informal”, drivs av Michelinkocken Marc Gascons som bjuder på en meny som kan beskrivas som ung och fräsch, och ja, informell, men med en hel del influenser från Katalonien och Medelhavet. Lite lättare måltider kan man med fördel avnjuta på hotellets takterrass, El Sueño, vars meny Marc också har komponerat. På takterrassen hittar man även hotellets pool med tillhörande solstolar.

18 May 2018